Ammattitaidolla

Lupauksemme

Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaista palvelua omalta kirjanpitäjältäsi tai yritysneuvojaltasi. Voit soittaa klo 9.00-17.00 välisenä aikana kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Jos olemme varattuja, soitamme takaisin.
Palvelusisällöt rakennetaan tarpeidesi pohjalta. Joustamme palvelussa aina sinun eduksesi. Vastuuvakuutuskin meillä on, vaikka emme ole sitä koskaan joutuneet käyttämään.

Tarinamme

Muistan, kun ostin ensimmäisen yritykseni ja kaikki oli uutta. Kuulin huhupuhetta tilitoimistosta, joka todella neuvoi asiakkaitaan. Itselläni oli tilitoimisto, joka ei tasan tarkkaan neuvonut missään. Jälkeenpäin tajusin, että olisin säästänyt rutkasti rahaa, jos olisin saanut tilitoimistolta myös neuvontaa. Sittemmin tilitoimistojen palvelut ovat suuntautuneetkin paljolti neuvontaa, ja tässä trendissa mukana on myös Linnatili.

Tästä kehittyi oman urani suunta, missio ja intohimo. Perheen perustamisen takia jouduin lykkäämään oman tilitoimiston perustamista, mikä sitten hautautuikin moneksi vuosikymmeneksi. Niiden aikana minusta kehittyi kiinteistö-, isännöinti- ja hallinnointialan monipuolinen ammattilainen. Sellaisena päätin palata takaisin alkuperäisen unelmani äärelle.

Aiempi yritykseni Tili ja Isännöinti Nurminen on nyt jaettu kahtia. Linnatili (ent. AAD-Tilit) on aloittavien pienyritysten tukemiseen ja neuvontaan erikoistunut moderni tilitoimisto, joka tarjoaa kaikki normaalit kirjanpitopalvelut myös taloyhtiöille ja yhteisöille. Unelmani on kulkenut mukanani koko monipolvisen työurani ajan. Linnatili on asiakkaan varma, vahva taustatuki ja kuunteleva kumppani.