Tilitoimisto, joka

neuvoo ja

kuuntelee

Linnatili on aloittavien pienyritysten tukemiseen ja neuvontaan erikoistunut moderni
tilitoimisto. Toimipisteemme sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa ja toimialueemme on koko
Suomi. Meille on tärkeää, että täsmällisen taloushallinnon lisäksi asiakkaamme saavat
kaiken mahdollisen tuen ja neuvonnan. Mitä ikinä tavoitteletkin, anna meidän auttaa!

Toimimme joustavasti ja asiakkaan etu edellä. Yritysten lisäksi palveluitamme käyttävät myös monet yhdistykset ja taloyhtiöt. Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaista palvelua omalta kirjanpitäjältäsi tai yritysneuvojaltasi. Voit soittaa klo 9.00-17.00 välisenä aikana kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Jos olemme varattuja, soitamme takaisin.

Olemme erikoistuneet aloitteleviin yrittäjiin. Jos olet perustamassa yritystä, voit varata meiltä maksuttoman kahden tunnin neuvonta-ajan. Tapaamisessa mietimme yhdessä sinulle sopivaa yritysmuotoa sekä kaikkea muuta, mitä sinun tulee ottaa huomioon perustaessasi yritystä. Suunnitellaan yhdessä miten helpotamme yrittäjän elämääsi ja saavutamme tavoitteesi!

Linnatili on asiakkaan varma, vahva taustatuki ja kuunteleva kumppani. Meille on yrittäjinä tärkeää kannatella toisia yrittäjiä ja jakaa osaamistamme. Tästä johtuen ammattitaitoinen yritysneuvonta on meille missio ja intohimo. Otamme myös täyden vastuun palveluistamme: teemme sen minkä lupaamme ja hoidamme kaikki meille kuuluvat velvollisuudet huolellisesti. Vastuuvakuutuskin meiltä löytyy, vaikka emme ole sitä koskaan joutuneet käyttämään. Tervetuloa liittymään tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Varaa aika tai pyydä tarjous

Etsitkö yrityksellesi kumppania, joka pitää taloutesi järjestyksessä ja jonka olkapäähän voit tarvittaessa nojata? Tai tarvitsetko koulutetun ja kokeneen yritysneuvojan tueksesi nostamaan yrityksesi kasvuun?
Ota yhteyttä! Sovitaan tapaaminen, jossa käymme tilanteesi läpi ja kerromme Linnatilin palveluista.