Palvelupaketit taloushallintoon ja kirjanpitoon

Saammeko auttaa?
Linnatilin yritysneuvojalta voit kysyä mitä tahansa
yritystoimintaan liittyvää.

Neuvomme esimerkiksi yrityksen perustamiseen, verotukseen ja yritysmuotoihin liittyvissä asioissa.
Myös kaikkiin palvelupaketteihimme kuuluu vähintään 30 minuuttia yritysneuvontaa.
Olemme erikoistuneet pienyrittäjiin ja aloitteleviin yrittäjiin. Yritysneuvojan tapaaminen kannattaa jo silloin,
kun vasta suunnittelet yrityksen perustamista.
Linnatili tarjoaa kaikille aloitteleville yrittäjille kahden tunnin maksuttoman yritysneuvontatapaamisen.

Uuden yrityksen perustaminen

Oman yrityksen perustaminen on iso ja rohkea päätös. Yritystoimintaan liittyy paljon tietoa ja opittavaa. Linnatili auttaa uusia yrittäjiä jo yrityksen suunnitteluvaiheessa. Yritysneuvoja kanssa saatujen vinkkien ja neuvojen avulla yrittäjä voi välttää monta kantapään kautta opeteltavaa asiaa.

Linnatili tarjoaa kaikille uusille yrittäjille kahden tunnin maksuttoman yritysneuvontatapaamisen. Voit varata ajan, vaikka sinulla ei olisi vielä mitään käsitystä tulevan yrityksesi toiminnasta – tapaamisessa tarkennetaan tilannetta ja suunnitellaan yhdessä sinun elämäntilanteeseesi sopivaa yritystoimintaa. Tai ehkä olet jo aiemmin toiminut yrittäjänä. 

Ammattitaitoinen ja koulutettu yritysneuvoja auttaa:

● Valitsemaan sinulle sopivan yritysmuodon ja selventämään eri yritysmuotojen välisiä eroja
● Kirkastamaan ja selventämään yritystoiminnan tavoitteita: onko tarkoitus työskennellä yksin, vai ehkä laajentaa, investoida tai hankkia kalustoa?
● Purkamaan rautalangan kanssa alv ilmoituksiin, tilikauden pituuteen, kirjanpitoon ja muihin käytännön asioihin liittyviä kysymyksiä
● Ymmärtämään taloushallinnon velvoitteita ja tarvittaessa sähköisen taloushallinnon ohjelman käyttöä taloushallinnon tukena

Yritysjärjestelyt ja yritysmuodon muutokset

Yritystoiminta ja elämäntilanteet muuttuvat. Jos esimerkiksi toiminimiyrittäjä on hankkimassa yrittäjäkumppania, toiminta laajentunee tai tulee tarvetta tehdä yritykselle investointeja, voi yritysmuodon muutos olla taloudellisesti järkevää. Tyypillisesti esimerkiksi toiminimi halutaan muuttaa osakeyhtiöksi, mutta Linnatili auttaa myös kommandiittiyhtiöiden ja muiden yritysmuotojen järjestelyissä ja muutoksissa. Jos suunnittelet muutoksia yritystoimintaasi, varaa aika Linnatilin yritysneuvontaan. Jutellaan millainen muutos olisi sinun tilanteessasi sopiva ja saat tarjouksen palveluistamme.

Varaa aika tai pyydä tarjous

Etsitkö yrityksellesi kumppania, joka pitää taloutesi järjestyksessä ja jonka olkapäähän voit tarvittaessa nojata? Tai tarvitsetko koulutetun ja kokeneen yritysneuvojan tueksesi nostamaan yrityksesi kasvuun?
Ota yhteyttä! Sovitaan tapaaminen, jossa käymme tilanteesi läpi ja kerromme Linnatilin palveluista.