Sähköinen taloushallinto ja kirjanpito

Yritystä perustaessasi sinun täytyy tehdä yksi tärkeä valinta. Haluatko käyttää taloushallinnossa / kirjanpidossa sähköistä vai ns. mappikirjanpitoa. Sähköiset ohjelmat ovat lisääntymässä niiden hyötyjen vuoksi. Linnatili Oy suosittelee myös pääasiassa sähköistä taloushallintoa ja kirjanpitoa asiakkailleen. Sähköinen taloushallinto lisää hiukan kustannuksia, mutta toisaalta se säästää tärkeintä, yrittäjän omaa aikaa. Sen sijaan, että käyttäisit aikaasi kuittien toimittamiseen tilitoimistolle, voit käyttää sitä omaan lepoosi, yrityksen markkinointiin tai yrityksen päätoimintaan.

Sähköinen taloushallinto perustuu sähköiseen pankista tulevaan tiliotteeseen. Kaikki kirjanpitoon tai muutoin taloushallintoon liittyvät asiakirjat toimitetaan suoraan ohjelmaan sähköisesti. Linnatili Oy käyttää pääsääntöisesti Fennoaa, joka on vuodesta toiseen pärjännyt tilitoimistoille suunnatussa kyselyssä taloushallinto-ohjelmista, ollen kaden parhaan joukossa. Tutustu Fennoaan täältä: www.fennoa.com.

Fennoa on suomalainen ohjelmisto, ja sitä arvostamme Linnatilillä paljon. Ohjelmaa kehitetään koko ajan, ja mikä parasta, sen käyttäminen on todella helppoa ja nopeaa. Soita meille ja sovi esittely ohjelmasta, kerromme siitä mielellämme lisää. Fennoassa saat tehtyä ja lähetettyä myyntilaskut, pystyt vastaanottamaan omat ostolaskut verkkolaskuina, voidaan seurata kustannuspaikkoja jne.